Om mig

Charlotte Ewald Sandberg

Jeg kan hjælpe dig med at skabe det kærlighedsliv, du drømmer om...

Efter en skilsmisse i 2015 tog jeg  mit liv op til revurdering, ikke mindst for at blive klogere på, hvordan jeg navigerede i forskellige relationer. Samtidig fik jeg udvidet mit netværk af singler, og her stødte jeg gang på gang på mennesker, der helt eller delvist havde mistet troen på, at kærligheden kan findes - og ikke mindst bevares.


Dette fik mig til at grave dybere og undersøge, hvad der sker i samspillet med andre mennesker - og især  i kærlighedslivet, hvor vores ubevidste mønstre bliver sat på spidsen. I dag er jeg i et nyt parforhold, hvor jeg dagligt trækker på de erfaringer, jeg selv har gjort mig - samt på den efteruddannelse som Relations- og Tilknytningsterapeut, jeg har taget.


Charlotte Ewald Sandberg er oprindelig uddannet sygeplejerske og har 12 år i almen lægepraksis bag mig, så hun har gennem livet mødt mange mennesker med forskellige problemer.


Som en overbygning på sygeplejerskeuddannelsen, har hun taget uddannelsen til Relations- og Tilknytningsterapeut, hvor hun arbejder med heling af utrygge tilknytningsmønstre, så klienterne kan skabe det (kærligheds)liv, de drømmer om.


Charlotte Ewald Sandberg er i februar 2018 blevet certificeret Relations- og tilknytningscoach - og er senest i april 2019 blevet certificeret Relations- og Tilknytningsterapeut.Synes du, at parfoholdet er en svær størrelse?

Oplever du gang på gang, at du tiltrækker "de forkerte"?

Har du svært ved at bryde ud af dine indgroede mønstre i relationen til andre mennesker?

DET ER SPØRGSMÅLET...

Har du lyst til at blive klogere på og få bearbejdet din ubevidste adfærd?

Kontakt mig enten via mobil: 2144-1684 eller pr. mail herunder- sammen kan vi arbejde for at skabe det kærlighedsliv, du ønsker